Ett inlägg i veckan

Tror nog att det kommer att bli standard from now on, känner att inspirationen inte är på topp. Caeila är sjuk, snorig & hostig! Men som tur tar hon det ganska bra, imorgon ska vi ta oss ut efter två dagar i karantän.
Idag var jag på veckorevyns bloggaward på bikbok, kul men mycket folk. Det var min underbara syster som fixade in mig i sista minuten & goodiebagen var asbra! Shoppade mest accessoarer, men det blev en shysst t-shirt också! Köpte dock ett par leggins som de glömde tabort larmet på, så måste tillbaka imorgon, vill ju inte att det piper varje gång som jag går in någon stans!
En annan sak som har hänt mig är att jag har gett upp det här med att vara så jäkla petig med hur hemmet ser ut, känns som att det funkar inte, om jag torkar golvet i köket ena dagen, så är det lika skitigt igen efter en måltid med Caeila. Försöker dammsuga en till två gånger i vecka & plocka lite på kvällarna, men sedan får det fan vara! Caeila älskar ju att "städa" det vill säga riva ut allt! Det kan var tvättkorgen som åker eller alla skor i skohyllan!
Nej nu kallar sängen, godnatt!

Bröllopsdag

Ja ni, nu har man vart gift i ett år! Dagen firades med en skriknatt alla Caeila som både var förkyld samt att det är tandsprickning på G! Usch stackars henne & stackars mig! Inge kul att ha en weiniliscious baby hemma! Gnället har fortsatt hela morgonen, men förhoppningsvis ger det med sig efter förmiddagsluren.
Nog om det, hur har mitt första år som gift varit? Det kunde ju ha vart tråkigt, menlöst eller alldeles underbart. Underbart är nog kanske inte ordet, men väldigt väldigt bra! För precis som alla förhållanden har man dalar & toppar. Men många höjdpunkter blev det & sedan fick vi ju Caeila som var ärtan på moset. Undra vad år två har att erbjuda? Hoppas på mycket & kämpar för mycket!
Nu ska vi iväg & lämna tillbaka saker till Ikea & sedan bär det av mot hallsta för lite svampplockning & häng med de bästa! Ha en bra söndag!

Som ni har väntat

Nu kommer det igen, BILDER! Har vart & införskaffat mig en ny läsare så nu jäklar ska det tas bilder. Det är dock väldigt svårt då hon inte är still en sekund. Hon börjar också bli väldigt tung & det känns i ryggen & hur orken tryter frammåt kvällen.

Idag har vi vart & busat på busborgen med NinjaN&GnuN + deras morsor. Sedan skaffade vi barnvakt, så att makarna Paskota kunde gå på förhandsvisning av filmen Wall Street, sevärd! Mysig film & jag älskar att kyssas på bio, något med stämningen!


Vi hade en period då Caeila skulle äta allt själv! Ja ni ser ju själva hur det gick!


Caeila i sitt nya crib (under slaktar bänken). Där kan hon sitta ett bra tag & bara filosofera!


Caeila fick tag på en burk med gräddfil som blev kvar på soffbordet när pappa Alex skulle diska. Busfia hade skoj!


Spelar oskyldig! Men bevisen är så tydliga!


The CRIME scene! Poor poor gräddfil!


Caeila på busborgen! Svårt att få ett skarpt kort på na! Inte still en sekund, stackars barn som blev jagad av en svart kamera hela dagen! (fick två anständiga bilder på skruttfian).




5,8 %

5,8 % för mycket! Blir ledsen, skrämd & besviken! Skäms på er som har röstat! SKÄMS!
Undrar hur detta kommer att påverka den svenska demokratin?!

The Blinde Side

Såg en asbra film igår som heter "The Blinde Side" rekommenderas varmt! Rolig, mysig & alldeles underbar!  Alltid lika kul att den baseras på en verklig händelse!

Denna film fick mig mer övertygad om att jag vill adoptera ett eller två barn! Har alltid kännt & kommer alltid känna att jag vill göra något för någon annan. Tycker att det känns onödigt att sätta fler barn till värden när det finns så många som lider. Så två/tre egna & sedan kasnke adoptera två. Det kan vara tonåingar eller kanske småttingar. Vill bara bidra till en bättre värld.

Idag är det höststädning på hög nivå. Ska ta ut förrådet samt ta in balkongmöbler & trall! Sedan bär det av till hallsta för att hämta lillskruttan, ska även försöka smyga in en promenad & sedan ska vi till familjen H för att vara barnvakt! Blir en hamburgekväll & film!


Hejdå

Hejdå Iphone 3G, hejsan Iphone 4! Har beställt en! JIPPIE säger jag bara! Dock så har jag sålt min gamla Iphone till återvinning & fick loss en del cash så att jag kan betala min nya Iphone, sweet ass deal

Så imorgon ska jag skicka iväg min Iphone 3G & byta till min gamla sonyericsson så länge. Blir bra, känns också bra att jag återvinner min gamla telefon & får loss en del cash! Även den gamla sonyericssonen ska iväg när jag får min nya Iphone.

Pärlan


Hösten

Hösten är här, det känner jag i hela kroppen! Det är kallt, rått & alldeles underbart! Älskar hösten, när man har dagar med dagsljus & mörka kvällar! När man kan njuta av tända ljus, en mustig soppa & bara mysa ner sig i filtar! Ta en prommenad & gå på svampjakt! <3



Ny vecka ny ålder

Då var man TJUGOTRE år, gammalt känner jag, lillskit säger andra! Finns nog ett ordspråk som stämmer "man är så gammal som man gör sig"! Gör jag mig då äldre än vad jag är? Hum, tåls att tänka på!

Ny vecka som sagt & jag funderar på om jag ska spendera mina födelsedagspengar på en iphone 4! Är så GRYMT sugen & kostnaden är inte så mycket högre än den jag har idag. En hundring i månaden om jag lägger hälften av telefonen emellan! Ska gå ner på stan & känna på en idag! Den gamla är typ redan såld till syrran! Men samtidigt känns det grymt onödigt! Men WHY NOT som Alex säger!

Veckan är redan uppbokat till & med lördag! Puh, jobbigt att vara mamma ledig :P Om några veckor smygstartar jag i skolan & sedan är det full rulle! SKa njuta av dessa dagar med Caeila! För de flyger iväg så fort & sedan är det inte förrens i sommar som vi kan njuta av dagarna tillsammans!

Nu är det dags att utfodra min lilla sötnos & mig själv! Ha en bra dag!


Some Pictures!

Ni får hålla till godo med lite old pics, ska fixa en sådan där manick imorgon, sjukt att det kosta att mobilblogga! NoT OK! Lite crazy faces ala Caeila!
Trevlig kväll, nu ska jag slagga!

Frustrerad

Fick min första p-bot ever idag!Jag hade ju inte gjort något fel! Betalat & allt ju, men i vinddraget från dörren måste den ha flygit ner & nu sitter jag här 400 kr fattigare! Ledsen, besviken & arg på mig själv! Skulle ha KOLLAT en extra gång, men med en tung & frustrerad bebis så tänker man inte två gånger ibland!

Förstörde hela min dag, jag som var så glad & skulle iväg till IKEA & inhandla ramar till mina konstverk, men shiiiii fick jag! Aja, det är väll bara att paya & le!

Ska se om jag kan få igång mobilbloggen, då jag inte har lust att slänga ut pengar på en kortläsare nu heller!

Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag! <3


En massa spring

Känns som vi är överallt & ingenstans nuförtiden. Sällan en lugn minut, nu när Caeila har blivit så stor, sover bara en gång om dagen. Det är kul, men samtidigt väldigt jobbigt! Är helt mentalt slut när Alex kommer hem & idag har nog kroppen sagt ifrån också!

Har dock gjort lite inköp sedan sist & även klippt mig! Det blev väldigt bra & är nöjd! Snyggt & sofistikerat! Lite power/sexy/smart mom över det hela!

Köpte även en vinter overall till Caeila idag, dyr var den!  Men vill att min dotter ska ha det bästa & veta att hon inte fryser! Lägger hellre lite extra krut på det än något onödigt till mig! På söndag fyller jag år, 23 barre! Känner mig gammal, men mina mamma polare tycker att jag bara ska knipa igen :P Så jag kniper!

I helgen kommer Alex bror Christian med en hel drös av hans killpolare! Det blir utgång för mig på lördag & för Alex på fredag! Jag & min kära syster ska göra som serious booty shaking!

Blev "uppsagd"  från jobbet idag, i totalt samförstånd. De behöver någon som har mer tid & jag har verkligen ingen mer tid att ge! Kändes bra men väldigt jobbigt! Kändes som att ännu ett kapitel var över i mitt liv, men med avslut kommer en ny början! Vem vet vad som händer inom den närmsta framtiden? Vart vi är om fem år!

Har även gjort av med lite kreativitet på fem stycker tavlor som ska upp i Caeilas rum, väldigt nöjd med resultatet! Men vet inte om jag är redo att ge er min art! Ni får komma hit & titta om ni vill :D

Har även lyckats pajja min kortläsare! SUCK! Försökte mecka ihop den, men det gick inte! Jobbigt, men ska försöka fixa en ny imorgon!

Imorgon har vi middagsgäster, vi är sex personer som ska äta hemalagad schnitzel & klyftpotatis! Ska bli mycket trevlig, förhoppningsvis sover Caeila igenom hela middagen! För om hon inser att det är folk här så kommer hon inte somna förrens de går hem!

Det var nog allt, imorgon är det Pinglan som gäller & sedan ska vi träffa S&A! Ska bli superduper mysigt :D Nu IDOL!


En pluggande mammas vardag

Idag har vi vart på Pinglan & pinglat lite, som vanligt var det väldigt mysigt & man fick snacka av sig lite med andra mammor. Kände verkligen att det var kul & fick en väldigt fin komplimang av A. Hon sa: GUD va duktig du är som pluggar, känner att jag själv inte skulle orka & tycker att det är bra att du gör det.

Jag kände att jag liksom växte lite, kände mig stolt & glad. Jag har liksom alltid känt att det är en självklarhet att plugga vidare & att även göra det fast att jag har ett litet barn. Att det är något som jag måste göra, något som kommer att förändra Caeilas förutsättningar för en bra uppväxt.

Visst kan hon ha en bra uppväxt trots att jag inte får en högre utbildning, missförstå inte mig nu. Men jag vill kunna ha råd med allt som jag vill ge henne. Allt som jag vill att hon ska kunna göra med oss. Åka utomlands, prova på dyrare aktiviteter, äta ute oftare osv. Att inte alltid behöva tänka på pengar & ekonomi. Skulle vilja kunna leva mer på vardagen samtidigt som sparkontot växer. För så är det absolut inte nu!

Nu är det dags för film med mannen! Ha en trevlig kväll!






RSS 2.0