Normas Pasta

En väldigt god pasta rätt, enkel & kul!

Mycket mat snack nu, men denna rätt är verkligen något att rekommendera! Den är enkel, smakar väldigt gott & kommer passa de flesta i familjen. Ser det inte underbart ut?

 

Tid, en timme & det var det värt! Alex tyckte att det var mumsigt! Det är så roligt att prova nya rätter, man använder sig av kryddor som man aldrig har använt oss av förut & gamla ingredienser på ett nytt sätt!

 

Annars har jag vart i skolan idag som vanligt, fick tenta resultatet på matten, tyvärr var det fail. Men det var ju ganska vänta. Det var en svår tenta & jag tar den nästa gång. Tenta igen på fredag, peppa!

 

Efter skolan bestämde en kompis & jag oss för att ta en snabb tur på stan! Länge sedan jag har haft en liten stund för mig själv. Men som vanligt var det stressat & jag kände liksom ingen ro i kroppen. Fyndade dock en ny Jamie Oliver bok på bokrean, så nu blir det ännu mer mat därifrån :D Alex klagar inte än iallafall


minestrone d'inizio autunno

Denna soppa är min nya kärlek, så god så mustig & så rätt i tiden. Kändes underbart att äta denna rätt efter att ha suttit i biblioteket på skolan & fryst. Dessa stora fönster är vackra men ack så dragiga!

Soppan tog rätt så lång tid att göra & det var många moment, koka bönorna, ställ ifrån bönorna, sjud grönsakerna, i med vin och mer grönsaker sjud ännu mer. Osv osv. Det tog nog två timmar detta med men det kan ju alltid bantas ner när man väl vet hur det går till. Brödet var gott, varmt, fluffigt & inte övermäktigt med vitlök.

Så helt enkelt en fullträff en dag som denna eller kanske ha med sig i skidbacken! Räckte till många matlådor & tror inte att det är något problem att frysa in!


 


RSS 2.0