Arrivderci, auf wiedersehen, good bye och hejdå

Jag skulle vilja kunna säga att jag ska skärpa mig eller att jag lovar att skriva mer, men tyvärr verkar det inte bli så. Skolarbetet tar en stor del av min tid och sedan ska en liten plutta ha min uppmärksamhet. När hon väl har somnat så ska man se till att hemmet är någorlunda fint & kanske hinna med en film med min man. Så ser verkligheten ut & tankarna på att blogga är så långt borta! Orkar inte att det har blivit ett tvång, något som maler i huvudet!

Jag kommer nog blogga men det kommer inte alls vara regelbunden, kommer nog skriva av mig när jag känner för det om Caeila, livet & upplevelser. Det kanske kommer ske periodvis eller inte alls.

Så nu mina kära vänner, säger jag hejdå & jag vill önska er alla en god jul & ett gott nytt år!


Sankt Nicolaus

Idag firar vi i min familj Sankt Nicolaus, detta innebär att man får små presenter av honom. Caeila fick dock en stor present i morse, som hon sö nöjt lekte med (ska försöka komma ihåg bild). Detta är en tradition som vi alltid har haft i min familj & det är något som jag vill föra vidare.

Veckan som kommer är hektisk! Tentaplugg inför nästa onsdag skall inledas & sedan är det inlämningsuppgifter i mekaniken som ska in. På det har jag en 4 timmars föreläsning om dagen! Idag ska vi iväg & fira min papi som fyller år imorgon, men eftersom att han är i jönköping på sin dag så tar vi det idag! På onsdag kväll ska jag hem till J & träffa lite mammor, på fredag ska vi ha drinkkväll hemma hos mig & på lördag ska jag på julbord med min linjeförening. Vojne Vojne livet är ju inte tråkigt iallafall.

Snart är det dags för laboration i mekanik & sedan bär det av mot stan för att leta efter julklapp & present till papi! Någon som har en ide? Varför ska det vara så svårt att hitta födelsedagspresenter till sin pappa för? Usch!



Status report

Ja ni, inläggen kommer mer & mer sällan. Prioriteringen på bloggen är nere i botten & det är nog bara av ren envishet som jag väljer att ha kvar den! Hade en killkompis som sa til mig "du kommer max ha den i ett halvår". Nu måste det väll ha gått längre än ett halvår! IN YOUR FACE BOBBO!

Så hur har veckan varit då, ja den har vart rolig, tråkig, stressig & ensam! Alex & jag har inte haft en kväll lediga för varandra, så ikväll är det mysmiddag & film för vår del! Imorgon ska vi ta oss till Å för att snacka av oss lite med vänner!

I helgen gjorde jag typ alla loppisar i stan, hittade en massa fynd också! Så sjukt nöjd med den turen!

I måndags var dagis stängt så vi tog oss till busborgen & här kommer frågan & bekännelsen nr ett: Ljuger ni om ert barns ålder för att få komma in till ställen gratis eller billigare? Det gör jag vill jag lova, varenda dime som jag kan spara är värt det! 

Tisdag var heldag i skolan med Johanna, börjat hitta lite folk i klassen som jag trivs med! Det känns skönt att ha någon att vara med, var så tråkigt om än effektivt att vara själv! På kvällen mötte jag upp H för att se Harry Potter!  Bra film men som jag alltid säger böckerna är ALLTID ALLTID bättre, om den nu inte är baserad på filmen vill säga!

Onsdag då var det mamma Sarah dag, jag sov till 11, städade, pluggade & mamma fick hämta Caeila på dagis! Sedan kom mina mammor & vi snackade skit över kladdkaka med jordgubbsgrädde & te!

Torsdag var det igår ja & då hade jag heldag i skolan igen 2x4h föreläsningar. Efter skolan så for jag & Caeila hem & myste. Kl sju packade jag mig in i bilen igen för att åka till C & träffa gamla klasskompisar! Vi kollade på en gammal film som vi spelade in i London 05! Så kul att se sig själv då & nu! Det jag reagerade på var, SHIT va smal jag var i ansiktet (m issförstå mig inte nu, jag är smal nu med), men då var jag verkligen smal. En kommentar jag fick när jag blev gravid ploppar upp i mitt huvud under hela filmen "Ja, jag tyckte att du såg gravid ut, eftersom att du har fått så mkt rundare ansikte." WTF liksom, vadå rundare ansikte! Komplex!

Idag då, jo snart så blir den en massa plugg & sedan ska hämt aCaeila för en tacolunch hos kära A, med några av de bästa! Sedan blir det mysmiddagen som jag nämde tidigare & en film.

Hoppas att ni får en trevlig helg, för det ska jag ha :D


RSS 2.0