Ny bloggdesign!


Det här med bloggdesign är väldigt svårt, försökt mig på det lite men jag gillar inte vad man kan göra. Är det någon som har några tips på bra sidor med hur man utvecklar sin blogg?

Caeila har somnat in för kvällen & Alexander jobbar med min nya header! Hoppas att det kommer bli som jag vill ha den!

Imorgon ska jag & J gå till förskolan Pinglan. De har jätte bra babyrytmik & det är skönt att komma hemifrån en liten stund på dagen. Ska sedan ner på stan & hälsa på grabbarna på jobbet och ta en trip förbi tygaffären.


Idag är det Caeilas månadsdag!


Idag den 31 mars fyller min lilla skatt 5 månader. Tiden går för fort helt enkelt, känns som om att det var bara några veckor sedan som hon kom. Men icke. Jag älskar dig Caeila och du är en stor del av mitt liv.

Tänkte skriva ut lite milstolpar i Caeilas liv:
  1. Caeila vägde 3890 gram när hon föddes & idag väger hon ca 7600 gram.
  2. Första leendet kom väldigt tidigt hon var 11 veckor & 5 dagar gammal. Jag själv fällde då tårar av glädje.
  3. Första tårarna kom väldigt sent, hon var då 4 månader & 20 dagar. Det skar till i mammas hjärta.
  4. Första skrattet kom även det  tidigt Caeila var då 2 månader & 17 dagar. Även här fällde jag en tår av glädje.
  5. Första badet i badkar var 5 februari och då var Caeila  3 månader & 5 dagar.

Hur firade vi då denna vackra dag. Jo så här började dagen, kl 2.30 så började Caeila gny i sömnen & detta betyder oftast att hon vill ha ny blöja (vi byter oftast i sängen). Med trötta ögon så gick jag för att hämta blöja & våtservetter, jag släppte lite på den gamla blöjan och väntade på att det skulle komma lite kiss. Det komm inget så jag torkade av henne med våtservetterna & bytte snabbt mot en ny. Tyvärr så han jag inte knäppa förrens det sprutade kiss. Sängen blev nerkissad och jag svor. En sömning Alex känner och säger "det blev ju inget". Jag fräser tillbaka " det blev det visst det, vi måste byta lakan".  Som tur är så har vi en tunn madrass över den stora madrassen så vi tog bort den och bäddade om. Skönt och fräscht.

Kl 4.35 börjar Caeila gråta i sömnen & jag antar att hon har magont. Jag masar mig ännu en gång upp ur sängen & tar med Caeila till skötbordet. Där hade hon bajsfest & log med hela ansiktet. Efter det så röstar både jag & Caeila för lite MTV. Kl 5.30 var vi båda tillbaka & sov.

När vi väl hade vaknat för dagen åt Caeila gröt med katrinplommon för att mjuka upp magen lite. Sedan har vi städat, bakat bröd & myst!

Nedan kommer det en del bilder på Caeila:




I'm bringing it back into my life!

Ja, vad ska jag nu ta tillbaka. Jo de högklackade skorna. Har hur många par som helst hemma men har inte använt några av dem på ca 1 år.
Varför? För att det är för obekvämt att gå i när man är gravid med svullna elefantfötter & en tung mage. Men idag insåg jag att jag måste börja pina mig igen & gå i dem. För det är alltid jobbigast i början. Nedan kommer några kort på mina favoritskor :D




Bootsen är en present (dock väldigt bekväma, så har börjat använt dem), skinpumpsen kommer ifrån Sydkorea & de svarta pumpsen köpte jag på Replaybutiken i Venedig.

Älskar att ha ett par snygga skor till ett par jeans eller snygga leggins. Nu är det nog dags att äta lite och städa iordning här hemma.

Glöm inte att rösta på min bikini (tryck på bilden nedan):


 

 

 

 

 


Dagens outfit

Tror att jag skall börja med dagens outfit :D Verkar vara ett stående inlägg på de flesta bloggar. So here goes :D

Caeila i hennes outfit <3


Caeila har på sig ett par snickarbyxor ifrån H&M och en tröja ifrån Miffy. Hårbandet är också från H&M.

Jag i min outfit:



Jag har på mig replay jeans med ett linne från H&M. Armbandet kommer ifrån en affär i Tyskland.






The wonder of computers

Måste bara säga att det känns underbart att vi har fått hem den nya datorn och det som är bäst med det hela är att jag använder den och inte Alexander :D Det var helt klart värt att sälja de två stationära klumparna vi hade förut för att ha denna snyggingen i vårt vardagsrum. Så nu sitter jag här med min fina apple och bara myser. Caeila ligger i babygymmet och hela familjen är samlade i vardagsrummet.

Den nya familjemedlemen:






Idag kändes det verkligen som att våren var här, solen sken och värmde riktigt ordentligt. Imorgon skall vi ta en lång prommenad om det är samma slags väder, om inte så skall jag slipa och fixa med den fina bokhyllan som vi ska bygga. Ska ge före och efter bilder när det är klart :D

Några fynd blev det allt!

Var på barnshoppen med lillesyrran och vi fyndade tre plagg. Moster Alice köpte en body till Caeila och mamma köpte en jeansklänning och en jeansjacka allt för 100 kr!

Nedanför kommer en bild på min underbara dotter:

Jeansklänning GAP och body från lindex!


Jeansjacka från H&M




Efter Barnshoppen drog jag och systeryster iväg och inhandlade lite förtidigt påskgodis!
Snart är det dags för mat & här i huset bjuds det på raggmunkar med lingonsylt och bacon. MUMS! Sedan blir det en kväll med mys och gos i soffan med en av favoritserierna Bones.



IKEA med Caeila, Kajsa&Niilo

Idag var det dags för B-dagen (barndagen) på Ikea, Kajsa anlände för att plocka upp mig och Caeila strax efter kl 9.30. Vi satte oss i hennes silvriga Volkswagen passat och körde iväg. Jag hoppades på något storslaget och var spänd av förväntan av vad IKEA skulle kunna tänkas hitta på på B-dagen! När vi väl kom fram till varuhuset så blev jag måttligt besviken när det visade sig  vara som vilken dag som helst.

Men vi tog oss samman och satte oss för att äta IKEAs frukost, vilket är klart värt eftersom att man just nu får gå 2 för 10 kr :D Helt sjukt bra pris. Väl där så inhandlade jag säkerhets saker till lägenheten. Börjar bli dags att kitta upp lägenheten då vi var på skrämselsmöte på BVC här om dagen. Så nu skall lillan inte göra sig mer illa än nödvändigt.

Hittade även andra bra saker, men måste vänta tills nästa månad, då vi har en sträng budget här hemma. Blev dock väldigt sugen på att köpa trätrall till balkongen. Får se om jag smyger iväg och köper det när Alex inte ser :P

Bild på Caeila på Ikea, vilken tröttmössa <3




Nej nu ska jag iväg och hämta syrran och dra vidare till barnshopen här i Västerås, så får vi se vad jag hittar för fynd. Bilder på detta kommer upp lite senare!


Rösta på min bikini!!

Som rubriken rösta på min bikini genom att klicka på bilden nedan:


Bara lilla jag

Nu startar även jag en sådan där "blogg". Det känns kul men även lite läskigt att öppna upp mig själv och mitt liv för er som läser (inte för att det är så många ännu). Men jag hoppas att ni skulle vilja följa mig och gärna kommentera mina åsikter och mina ideer. Somsagt varmt välkomna hit och hoppas att ni kommer trivas med mig som skribent!













RSS 2.0