För det är ingen vanlig dag, för det är Caeilas tiomånaders dag!

Oj oj oj vad det har hänt mycket den här månaden, hon växer så att det knakar! Utvecklingen går fort frammåt. Nu förtiden brukar hon sjunga med musiken som spelar i högtalaren, hon dansar & älskar att vinka åt folk. Hon har även börjat klappa händerna när man säger BRAVO, då sätter hon igång. Hon ger mig saker som hon inte får ha när jag säg tack tack. Humöret är dock nästan aldrig på topp, men det kan ha att göra med att hon bara sover 1,5 timme om dagen. Detta gör att Caeila har en period på dagen då hon är väldigt mammig & ska bara göra saker med mamma.

Nuförtiden drar Caeila storlek 80 - 86 & kan ha enstaka plagg i 74. Stor tjej alltså! Vi ska iväg till BVC för mätning & vägning idag, så återkommer med siffror! Caeila kan även gå med sin gåvagn hos mormor & morfar & om mamma håller i henne i en hand. EDIT: Caeila vägde 9920 g & var 74,5 lång!

Caeila har även slutat nattamma & sover nu hela nätter förutom nu, när hennes tänder är på G. Då är det mycket gråt & mycket pill med alvedon. Tre tänder på en & samma gång det är inte lätt. Så håll i er, snart kommer det utvecklas ett nytt leende hos Caeila.


Kommentarer
Postat av: Josefine

å hon är så söt som vanligt!

2010-09-01 @ 21:21:15
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

Oh gud så söt! Jag svimmar.



Tyvärr är uggsen sålda. Bättre lycka nästa gång :)

2010-09-02 @ 22:05:05
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0