Caeila

Det var länge sedan sm jag skev om Caeilas utveckling, det har ju hänt så mycket sedan sist. Missade ju det obligatoriska nio månaders inlägget. Så tänkte berätta lite!
Nu förtiden så går Caeila riktigt stabilt runt möbler & hon tar sig i princip överallt. Hon förstår innebörden av ordet nej & blir väldigt sur när mamma eller pappa säger ifrån. Humöret har också kommit med denna förståelse, men det är väldigt kul! Snacket har kommit igång ännu mer &hon är en hejjare med bollen i handen!
Utforskning verkar vara hennes största passion & att äta själv så klart! Djur är även något som är populärt samt andra barn. Hon älskar att sitta med i en större grupp med barn & bara vara med. Hon har även lärt sig att vinka av folk & vinkar mest hela tiden! Till allt & alla, hon har även börjat lära sig att peka & man kan säga vart är pappa? & då pekar hon på sin pappa.

Puh, det har hänt väldigt mycket som ni kan se. Idag har vi hunnit med en hel del, vi har mamma dejtat på stan! Mysigt som sjutton & sedan har vi även tagit oss en tur på stan. Fyndade oss en hel del, en Hello Kitty vagn till lillskruttan samt en massa strumpor & strumpbyxor. Fyndade även ett par skitsnygga skor till Caeila som hon kan ha i höst, till mig själv så hittade jag en söt kofta & en del inredningsprylar till hemmet!

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hon har inte bara blivit duktig utan tom ÄNNU vackrare!

2010-08-12 @ 01:12:14
URL: http://mandy80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0