Lördag

Oj oj oj, vilken dag vi hade igår. Puh! Satt inte still på hela dagen. Dagen började med att vi åkte till Hallstahammar för att träffa vårt präst. Åh vilken präst han var då. Vi var tvungna att sitta i församlingens kvavaste rum & så skulle ha gå igenom varenda jäkla bön. Detta tog ca 1,5 h & efter det tänkte vi åka & kolla in kyrkan. Tyvärr var det stäng. Vidare till Ica Maxi med resten av Västerås för att storhandla tills gäster som skulle komma på kvällen. Sedan svängde vi förbi Å & J för att prata om Caeila.

Hon rekommenderade att vi bara skulle sluta med vetegröt & vällingen, hon ansåg att det inte betedde sig som glutenintollerans. Så nu kommer hon aldrig mer få det. Har bytt ut vetevälling mot majsvälling & så kör vi på risgröt när hon väl ska äta gröt. Å är barnläkare & en väldigt god vän. Så jag litar på henne fullt ut. Men idag ska hon få äta pasta med tomatosås, så får vi se hur hon reagerar på det. Om hon inte spyr av det är hon ju inte glutenintollerant. Hoppas att det var något i Nestlés produkter bara.

Efter att vi hade vart hos Å&J började vi tillaga kvällens meny som var hemmagjorda tortellini fyllda med ricotta & spenat som serverades med en tomatosås. Till det så fanns det sallad & rött vin. Till efterrätt åt vi fruktsallad & glass med smält vitchoklad. Åt då årets första jordgubbar & vilka gubbar de var.

Idag ska jag betsa bordet & lacka det. Ska även måla andra delen av bokhyllan, snart är den klar :D Det kanske hinns med en prommenad i det fina vädret! Ska uppdatera senare med lite bilder, har tyvärr inte hunnit tagit så många igår. Men jag & Caeila ska väll ta lite bilder idag, så det kommer upp senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0