Provrörskött
Sitter & läser aftonbladet & reagerar på löpsedeln "Provrörskött i disk inom 20 år". Nyfikenheten tar över & jag klickar på rubriken.
"– Den absolut största fördelen i dag är att det är miljövänligt, utsläppen minskar och klimatet gynnas, säger Julie Gold, universitetslektor i biologisk fysik på Chalmers tekniska högskola i Göteborg"
Känner att jag blir optimistisk direkt när jag läser de raderna, jag menar, jag är ju trots allt en miljökämpe. Äcklas inte över tanken & jag tänker att det låter ganska vettigt. Jag slipper se de stackars grisarna som behöver trängas i sina boxar eller den söta kalven som måste sätta livet till för en kalvstek.
Jag slipper tänka på att jag genom att äta kött påverkar klimatet i vår värld.
Vad tycker ni? Läs hela artikeln här.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1849507/images/2010/kalv_82591834.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1849507/images/2010/sarah_82383193_thumb.png)
"– Den absolut största fördelen i dag är att det är miljövänligt, utsläppen minskar och klimatet gynnas, säger Julie Gold, universitetslektor i biologisk fysik på Chalmers tekniska högskola i Göteborg"
Känner att jag blir optimistisk direkt när jag läser de raderna, jag menar, jag är ju trots allt en miljökämpe. Äcklas inte över tanken & jag tänker att det låter ganska vettigt. Jag slipper se de stackars grisarna som behöver trängas i sina boxar eller den söta kalven som måste sätta livet till för en kalvstek.
Jag slipper tänka på att jag genom att äta kött påverkar klimatet i vår värld.
Vad tycker ni? Läs hela artikeln här.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1849507/images/2010/kalv_82591834.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1849507/images/2010/sarah_82383193_thumb.png)
Kommentarer
Trackback