Lasange

Till köttfärsen:

800 g köttfärs
1 rödlök
3 klyftor vitlök
2 st Ica krossade tomater
1/2 dl tomat pure
salt & peppar

Så här gör du: fräs vitlök & lök. Stek sedan köttfärsen & tillsätt de krossade tomaterna & tomatpuren. Salta & peppra efter smak. Låt sedan småputtra på låg värme i ca 3 timmar. (detta kan förberedas långt i förväg, jag brukar göra storkok med 2400 g köttfärs & frysa in i portionsburkar.)

Lasagne:
Ca 1 liter vitsås
Köttfärsen
Parmesan
Mozzarella
Lasangeplattor ifrån Barilla
salt & peppar

Så här gör du:
Varva lagren med köttfärssås, vitsås, parmesan & mozarella. Salta & peppra varje lager efter smak. Sedan skall det in i ugnen enligt rekomendationerna på lasangeplattorna (ca 20 minuter). Servera med parmesan & en god sallad.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

2010-04-28 @ 00:22:19
URL: http://mandy80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0